Powered by Smartsupp Vinnere av 2024-utgaven - Norges største håndballcup

Vinnere av 2024-utgaven

Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup med 686 lag fra alle regioner + noen lag fra Sverige. Enkelte klasser har over 80 deltakende lag, noe som gjør at konkurransen er tøff og det er ekstra gjevt å stå igjen som vinner.

• G16 (12 deltakende lag): Ull Kisa

Disse kom til finalen, men stakk av med andre plassen: Årvoll (J13), Ull/Kisa (J14), Tindlund/Rolvsøy (J15), Kråkerøy (J16), Skogstrand (J20), Kråkerøy (G13), Bækkelagets (G14), Bækkelagets (G15) og Stenungsund (G16).

Vi gratulerer masse både til de som vant, de som ikke vant – og ikke minst de 3861 små deltakerne som spilte Aktivitetsserien og som alle vant. Vi sees kanskje igjen neste år! Husk at påmeldingen åpner allerede den 1. oktober. Årets plasser forsvant raskt, så vær tidlig ute!