thumb image
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alltid fantastisk stemning i Fredrikstad!

 

The Main Level spiller for tredje gang på Fredrikstad Cup i år. Gutta har faktisk vært med nesten like lenge som de har eksistert. Før de skal gå på scenen under Norges råeste Cupshow igjen, tok vi liten prat med gruppa om stort og smått. Om ett nytt medlem, ny musikk på vei og ikke minst om Fredrikstad-publikummet.

The Main Level startet opp i Bergen i 2014 og besto da av Alexander Instøy, Sander Helmers-Olsen og Laurent Kelmendi. De slapp sin første singel “Blackout” i mai 2014, og siden har de ikke sett seg tilbake. De har spilt på VG lista, Norway Cup, vært på turne med P4 Vinterlyd og blitt nominert til «Favourite Norwegian Star» under Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2016, og nå tredje gang på Fredrikstad Cup.

I mars tidligere i år valgte Kelmendi å forlate gruppa, og inn kom istedenfor Eric Tryland som ett nytt medlem av The Main Level.

Hvordan var det å miste Laurent?

Når man har vært et band i tre år er det selvfølgelig rart når en forlater bandet, for vi lever jo tett på hverandre hele tiden. Samtidig har det vært en helt ny og spennende opplevelse å få Eric inn. Fansen har også tatt veldig godt imot han, noe som vi synes er utrolig kjekt!

Kan dere bli lei av hverandre, når dere er så mye sammen?

Vi føler at det er god stemning stort sett hele tiden. Nøkkelen til å ikke bli lei av hverandre er å snakke sammen og være ærlig med hverandre. Noen ganger kan man føle seg trøtt og da er det viktig at man respekterer hverandre og klarer å lese situasjonene godt.

Hvordan er Fredrikstad Cup publikummet?

Tidligere har vi hvert fall følt at Fredrikstad publikummet virkelig har stått frem som et av de mest høylytte. Satser på at det tar heeeelt av i år!

Hvordan er det å stå på en scene med så mange forann seg?

Den følelsen kan ikke beskrives egentlig. Man får et helt vilt rush i kroppen. Spesielt på Fredrikstad Cup er det alltid fantastisk stemning.

Får dere opplevd noen av stedene dere spiller?

Vi har alltid lyst til å se mest mulig av stedene vi reiser til, men det er jo ofte tidspress når vi har konserter. Heldigvis fikk vi sett litt av Gamlebyen sist vi var der. Den var helt herlig!

Har dere noen uvaner?

Alle er veldig distré, så vi var en tendens til å glemme noe uansett hvor vi reiser. Før vi går på scenen pleier vi å gire oss opp ved å synge Top Gun Anthem. Det blir bra stemning!

Hvem blir dere inspirert av?

Det er utrolig mange bra artister vi blir inspirert av. Michael Jackson, The Script og Bruno Mars for å nevne noen.

Hva skjer for The Main Level i år?

Vi gleder oss å vise mye av det vi har laget i løpet av vinteren. Vi har også nettopp spilt inn musikkvideo i Spania til ny låt. Forhåpentligvis kommer den ut snart! Har også mange konserter i sommer!

Deres forhold til håndball?

Vi liker veldig godt å spille håndball, men vi er nok bedre til å se på enn å spille.. hehe. Hvem er det som IKKE sitter med hjertet i halsen de siste ti minuttene i håndballkamp hvor det er jevnt?! Det er en av de tingene vi elsker med sporten!

Tekst: Trine Sirnes
Foto: fb.com/themainlevel

SISTE NYHETER
Få varsel og informasjon!
Påmeldingen til Norges største håndballfest åpner 22. november kl 18. Årets påmeldingssløsning vil være litt anderledes. Vil du ha mer informason om dette og en påminnelse når vi kaster i gang?
Vi er klare for 2018!
Etter en kort solfylt håndballferie er vi endelig tilbake på våre kontorer for å sette sammen en ny håndballfest fylt med gode Opplevelser og mange høydepunkter på og utenfor håndballbanen. Vi gleder oss til 2018!
Tapt og funnet
I løpet av håndballfesten samles over 10000 barn og unge i alle aldere. Med så mange samlet på ett sted, gjennom en hel helg, er det en tradisjon at det ligger igjen mye rart, smått som stort etter arrangementet.
22. NOVEMBER
KL. 18:00
Det er den magiske datoen. Da åpener påmeldingen til Norges største håndballfest på våre nettsider. Med kun 700 plasser er det viktig å være tidlig ute. I 2017 ble plassene revet bort den første kvelden.
GI MEG GJERNE ET GRATIS PIP